Impressies nu te zien

4 juni '21

De definitieve impressies van De Haese staan online! Je hoeft maar één blik op de beelden te werpen en je weet het zeker: dit wordt een fijne plek om te wonen. Wat is jouw favoriet?

image alt

Meld je aan als belangstellende

Binnenkort start de verkoop van De Haese. De definitieve impressies zijn nu zichtbaar bij het woningaanbod en geven jou alvast een idee over hoe je de woning zou kunnen inrichten. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende voor jouw favoriete bouwnummer(s). Vanaf dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start! 

Naar woningaanbod
image alt

Een eerste indruk

De impressies geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, kun je met de kopersbegeleider al je wensen doornemen. Zo wordt er standaard bijvoorbeeld geen keuken opgeleverd zodat je deze naar eigen smaak kunt inrichten. Er is wél al een optionele keuken uitgewerkt. Deze kun je hier bekijken. Vanaf start verkoop vind je in de verkoopstukken alle details van jouw woning. Controleer dan bijvoorbeeld in de verkooptekeningen waar de licht- en aansluitpunten zitten en of je deze liever op een andere plek wilt hebben. 

Mijn Eigen Huis Account aanmaken
Hier wonen? Bekijk woningen