Voorzieningen

Voor je dagelijkse boodschappen stap je vanuit Nieuwbouwwijk De Haese op de fiets naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Heb je jonge kinderen? Ook de basisschool ligt dichtbij. Vanuit je nieuwe woning loop je zo naar de bioscoop of naar de sportschool, die liggen namelijk letterlijk om de hoek. Ideaal toch?

Dubbel voordeel

Sittard-Geleen heeft veel te bieden. Zo heb je de voordelen van 2 grote stadscentra die dichtbij liggen; het vernieuwde, moderne centrum van Geleen en het gezellige, historische centrum van Sittard. Je vindt daar alle dagelijkse voorzieningen.

Veel leuke restaurants, een populaire weekmarkt én een poppodium. En ja, ook dat heerlijke ijsje kun je met de kinderen op de fiets gaan halen! Medische voorzieningen vind je aan de noordkant van de Haese. Daar staat het nieuwe Maaslandziekenhuis.

Ontspanning en recreatie

Recreëren in een prachtige groene omgeving kun je ook aan de noordkant van dit nieuwe 'brinkdorp'. Daar vind je landschapspark De Graven, een prachtig natuurgebied. Heerlijk ontspannen bij de Geleenbeek, langs de Mulderplas, door het Stammenderbos of op de Krekelberg.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Enthousiast geworden? Bekijk het woningaanbod