Wonen zoals jij dat wilt

25 mei '21

De woningen worden in de basis van mooi afgewerkt sanitair voorzien. Dit kun je desgewenst uiteraard nog zelf naar wens aanpassen. Standaard worden er geen keukens geplaatst, maar we hebben al wél een volledige keuken in optie laten uitwerken.

image alt

Jouw badkamer

Voor het sanitair in de woningen kiezen we voor kwaliteit. In de badkamer vind je standaard een dubbele wastafel, een ruime inloopdouche met douchegoot én een comfortabel ligbad. Wil je de badkamer aanpassen aan jouw persoonlijke wensen? Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider. 

Kwaliteit van Villeroy & Boch en Grohe

De wastafels, fonteinen en toiletten zijn voorzien van de kwaliteit van Villeroy & Boch. Standaard wordt de badkamer uitgevoerd met glanswitte wandtegels en antraciet vloertegels van het merk Mosa Residential. Zonder meerwerkkosten zijn er ook andere kleuren mogelijk. In combinatie met de kranen van Grohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer!

image alt

Jouw keuken

Er wordt standaard geen keuken opgeleverd, maar er is al wel een optionele keuken voor je uitgewerkt. Voor bouwnummer 9 is dit een eilandopstelling en voor alle overige bouwnummers een hoekopstelling. Bekijk de optionele keuken in onderstaande beelden.

Je keuken naar wens aanpassen

Liever iets anders? Standaard vind je in de keuken alle benodigde aansluitpunten. Waar deze zich precies bevinden zie je na start verkoop in de verkoopstukken. Wil je de aansluitpunten liever ergens anders? Dat kan (als meerwerk) worden uitgevoerd. Neem hierover tijdig contact op met de kopersbegeleider. Bekijk voor inspiratie de website van Nuva Keukens, jouw keukenleverancier. 

Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Woningen