Datum start verkoop en procedure

2 juli '21

De verkoop van De Haese start op donderdag 8 juli om 15:00. De sluitingsdatum staat op donderdag 15 juli 15:00 en de toewijzing vindt dan uiterlijk vrijdag 16 juli einde dag plaats. Bij ons kan je deze woning online kopen, via een makelaar of een combinatie van beiden. Maar, hoe werkt dat eigenlijk?

image alt

Kans maken op een woning

Bij de toewijzing van een woning hanteren we de volgende criteria:

  1. Aantal kandidaten per bouwnummer. Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen. Zijn er meerdere kandidaten, dan volgt een 2e beoordeling.
  2. Financiële check. Kandidaten die een financiële check hebben geüpload krijgen voorrang.
  3. Aanmeldduur. Hebben alle kandidaten een financiële check gedaan? Dan kijken we naar het moment van aanmelden als belangstellende voor (de fase van) het project dat in verkoop gaat. Let op: het gaat dus niet om de inschrijving bij start verkoop. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren door te geven.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. 

Regel het op tijd Financiële check
Ik heb een vraag Contact met de makelaar