Over Damen Makelaardij

1 juli '21

Het team van Damen Makelaardij is al jaren betrokken bij nieuwbouwprojecten in Limburg. Wij vinden dat je huis een thuis moet zijn. Een fijne plek waar je graag bent. Waar je comfortabel woont en je je thuis voelt. Bij Damen helpen we je graag om zo’n thuis te vinden. Persoonlijk advies, een goede service en een actieve, attente houding. Dat zijn de eigenschappen die ons als Limburgs familiebedrijf al bijna honderd jaar kenmerken.

Full-service kantoor

Bij Damen bieden we het complete plaatje aan onder één dak; een full-service kantoor voor de aankoop, verkoop, hypotheek en/of verzekering van je woning. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er heel veel op je af. Van de tekeningen en financiering tot de verkoop van je huidige woning en het in kaart brengen van de financiële risico’s. Wij adviseren en begeleiden je zodat je precies weet waar je op welk moment in het proces aan toe bent; van het kiezen van de deurklinken tot het verkopen van je 'oude' huis.

De woning betalen

Als je je droomhuis gevonden hebt komt de belangrijkste vraag: Kan ik deze woning betalen? Bij Damen kijken we graag met één van de hypotheekadviseurs welke hypotheek bij jouw persoonlijke situatie past. Een hypotheek afsluiten is immers geen kleinigheid. Het is een financiële verplichting die je voor een lange tijd aangaat. Een verplichting die nu, maar ook straks bij jouw inkomsten en leefstijl moet passen. Belangrijk dus om daar zorgvuldig mee om te gaan. Mocht je dit niet vooraf hebben gedaan, dan kunnen we op hele korte termijn een gesprek voor je plannen. Tijdens een adviesgesprek bespreken we je toekomstplannen zodat de verplichtingen die jij aangaat hierbij aansluiten. In heldere, begrijpelijke taal legt onze hypotheekadviseur je uit wat de mogelijkheden zijn. Jouw wensen staan hierbij centraal en onze insteek hierbij is dat jij straks zorgeloos van jouw droomhuis kunt genieten.

Makelaar Damen

Damen Makelaardij

Damen Makelaardij Born / Sittard
Kerkstraat 41
6121 LB Born

T 046 - 204 8890
E [email protected] 

Bezoek website
Het proces Een woning kopen
Een account aanmaken Mijn Eigen Huis