Alles online te vinden

23 maart '17

Vandaag start de verkoop van 4 vrijstaand geschakelde woningen in De Haese. Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt! De brochure is ook beschikbaar bij de makelaar.

Ook het doorgeven van je voorkeuren gaat via een digitaal inschrijfformulier. De link naar dat formulier heb je per email van ons ontvangen als je ingeschreven staat voor deze woningen. Dat scheelt je weer een ritje naar de brievenbus om het formulier in te leveren.

Geef je voorkeuren door

Op een speciale verkooppagina staan onder andere de brochure, verkooptekeningen en afwerking van jouw favoriete woning. Lees het op je gemak door en geef daarna je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met donderdag 30 maart. Later die week vindt de toewijzing plaats.

Zie jij je jezelf hier al wonen?

In De Haese woon je in een leuke woonbuurt waar alle woningen om je heen al bewoond zijn. Een plek waar het heerlijk vertoeven is.

Voor welke woning in De Haese je ook gaat, je koopt hier een nieuw huis met alle gemak en comfort. Ook zitten er interessante uitbreidingsopties bij! 

  Meer over de toewijzing
  Alles over de woningen