Rabobank helpt je bij je financiële check

18 juni '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in De Haese? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop van De Haese is gestart. Rabobank bied je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

image alt

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij Rabobank geen kosten verbonden.

Gratis financiële check of vrijblijvend oriëntatiegesprek

Interesse in een gratis financiële check of vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neem dan contact op met Financieel Adviseurs Michael Schefer of Tom Sanders van Rabobank. Beiden zijn nauw betrokken bij het nieuwbouwproject de Haese. Zij gaan graag vrijblijvend met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Je kunt dan vragen stellen over de financiering van jouw droomhuis. Zo ontdek je meer over de leencapaciteit, de gewenste financiering en krijg je inzicht in de maandlasten. Je hebt dan alle informatie om weloverwogen een keuze te maken.

Tom Sanders

Tom Sanders

Tom Sanders adviseert particulieren en ondernemers bij de aankoop van een woning. Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een (gratis) oriëntatiegesprek? Neem dan contact op met Tom via 06-12 61 82 34 of stuur een e-mail naar [email protected]

Michael Schefer

Michael Schefer

Michael Schefer adviseert particuliere klanten bij het financieren van hun woning. Voor vragen of het maken van een afspraak voor een (gratis) oriëntatiegesprek kun je contact opnemen met Michael via 06-22039909 of stuur een e-mail naar [email protected]

Meer van de Rabobank Nieuwbouwwoning kopen
Direct aanvragen Gratis financiële check