Dit is Nieuw-Absbroek

9 augustus '22

Op een steenworp afstand van De Haese, precies tussen de kernen van Sittard en Geleen komt Nieuw-Absbroek, een mooi, nieuw dorp in het groen. Wandel door de kronkelende straten en geniet van het glooiende, groene landschap en de eigentijdse architectuur. Nieuw-Absbroek heeft wat weg van een oud Limburgs dorpje en toch is het helemaal van nu. Door de variatie in architectuur en type woningen is geen straat hetzelfde. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie.

image alt

Wanneer start de verkoop?

In Nieuw-Absbroek komen zo’n 230 woningen en 50 zorgwoningen. Deze worden in 6 fasen gerealiseerd. Door buurtje voor buurtje te bouwen kun je vanaf dag één ontspannen wonen. Met fase 0 starten we al snel, want dat betreft de aanleg van het groen. Nog voor er een huis gebouwd is, kan alles al lekker groeien. Fase 1 en 2 willen we in het 2e kwartaal van 2023 in verkoop brengen.

Zo blijf je op de hoogte

Wil jij niets missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende op de website van Nieuw Absbroek, dit doe je door onderaan de hompage op de button 'Ja, ik wil mij aanmelden' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. 

Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar jouw mening, dus praat gezellig mee op onze Facebook @nieuwabsbroek. 

Ik wil op de hoogte blijven