Bouwnummers en definitieve prijzen nu online

15 juni '21

In De Haese is het comfortabel wonen. Hoe kan het ook anders, met alle luxe van nieuwbouw en zo'n schitterende ligging. Je vindt vanaf vandaag de bouwnummers en definitieve prijzen op de website. Zo kun jij je beter oriënteren.

image alt

Prijzen per bouwnummer bekend

De definitieve prijzen per bouwnummer zijn bekend! Dit betekent dat je vanaf nu zeker weet wat de woningen gaan kosten. Heb jij jouw favoriet(en) gevonden? Schrijf je dan in en voeg je favoriete bouwnummer(s) toe aan je wensenlijst. 

Bekijk woningen en prijzen
image alt

Je financiële check

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Nadat de verkoop is gestart, heb je de mogelijkheid een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. 

Over de financiële check

Waarom zijn de definitieve prijzen niet meteen bekend?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren alvorens de verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

Ontdek meer Een woning kopen
Hier wonen Woningaanbod